Masih Ingat Pelakon Era 90an Ini? Patut Jarang Nampak Berlakon, Tak Sangka Begini Keadaan Terkininya..!

Masih Ingat Pelakon Ainina Ahmad B? Patut Jarang Nampak Berlakon, Begini Keadaan Terkininya..

Sering muat naik gambar dengan anaknya, Elisya iaitu anak kepada pelakon wanita Ainina Ahmad dan terima banyak persoalan daripada warganet kerana ingin tahu tentang peny4kit anaknya.

Beliau atau dikenali sebagai Ainina Ahmad merupakan pelakon wanita yang aktif sejak umur 18 tahun lagi pada awal tahun 90-an. Untuk pengetahuan anda, Ainina juga merupakan anak kepada pelakon arw4h Ahmad B.

Ainina pernah mend1rikan rumah tangga bersama penyanyi yang dikenali sebagai Rahmat Mega telah dikvrniakan dua orang cahaya mata perempuan. Namun sejak berumah tangga, beliau lihat kurang akt1f dalam bidang lak0nan kerana menguruskan hal keluarga. Pada 2011, Ainina dan Rahmat telah mengambil keputusan untuk bercerai.

Selaain berlakon, beliau juga sangat aktik dalam bidang pernigaan barangan k0smetik, makanan kering dan bisku halis buatan air tangannya. Kini, beliau telag kembalik aktif dalam lakonan semula walaupun s1buk mengurvskan anak-anak sebagai sebagai seorang ibu tunggal.

Menurut laman instagram Ainina, beliau kerap muat naik gambar bersama anak-anaknya iaitu Nur Ariana,18 dan Nur Ara Elisha, 11 tahun. Baru-baru ini beliau k0ngsikan sebuah videoa yang

merakamkan anak keduanya, Elisha memberi pesanan kepada orang ramai untuk duduk di rumah sepanjang PKP.

Sumber/Kredit : imuslimnetwork via lakarmedia.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.