Emosi Mawar Rashid terganggu, menangis ketakutan macam nak gila… “Doakan baik-baik untuk keluarga saya”

EMOSI terganggu sejak kebelakangan ini, pelakon Mawar Rashid mendedahkan dia terpaksa berjumpa pakar psikiatri bagi membantunya berhubung kesihatan mental.

Kata Mawar, 28, dia nekad berjumpa doktor selepas mengesan emosi dirinya tidak stabil dan sering menangis kerana ketakutan.

“Kenapa saya berjumpa doktor sebab satu hari tu ada sesuatu trigger saya sampai saya terkejut.

“Sampaikan saya menangis… saya tanya pada suami saya (Raf Yaakob) yang saya tak gilakan?

“Semasa itu memang rasa takut sangat, rasa macam nak gila. Apa-apa pun doakan saya dan keluarga ya,” katanya kepada mStar.

Dalam pada itu, Mawar berkata dia belum bersedia untuk berkongsi mengenai kapsyen ‘I’m not okay but I will be okay’ yang dimuat naik olehnya di Instastory miliknya, baru-baru ini.


Sumber: mstar

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.